Varovanje osebnih podatkov

Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane osebne podatke iz obrazca pri naročanju bo Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle do izbrisa zbirala in obdelovala skladno z namenom obdelave naročanj. Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle bo podatke ustrezno fizično in logično varovala.

Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe. Izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate preko andreja.toplak@siol.net.

Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države ali druge organizacije.

Dostope do podatkov iz obrazca za naročanje Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle omogoča in odobri le pooblaščenim osebam Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle.

Andreja Toplak, zobozdravstvo za mladino in odrasle zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov.